Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Modes apskats pavasaris-vasara 2024

Modes apskats pavasaris-vasara 2024
2024. gada 22. marts 360 skatījumi

Modes apskats pavasaris-vasara 2024

Modes apskats pavasaris-vasara 2024

Mainoties pasaules politiskajai un ekonomiskajai situācijai, ir satricināta arī modes pasaule, kas kļūst vienkāršāka un stilistiski drošāka. Krāsu palete šajā sezonā kļuvusi pieticīgāka, atstājot aiz sevis spilgtās krāsas, kas iepriekš dominēja pavasara un vasaras sezonā, un pievēršas drošajai melnā un baltā kombinācijai. Tomēr ir viena krāsa, kas šajā sezonā nostiprināsies – tā ir spilgti sarkanā.

Krāšņās kleitas tagad nomaina diskrēts šiks – modes pasaules pērles ir trenča stila mēteļi, zīmuļsvārki, šiki bikškostīmi un labi, kvalitatīvi džinsi. Gaumīgs minimālisms ir šīs sezonas atslēgvārds. Lielie logotipi tagad ir pagātne, un iedvesmas avots ir 90. gadu strādājošās sievietes mode.

Ko valkāt šosezon? Labā ziņa ir tā, ka jums, iespējams, jau ir viss nepieciešamais. Izmantojot galvenos savas garderobes priekšmetus, kā akcentu pievienojot baltu kreklu un mazliet sarkanā, jūs jau ievērojat mūsdienu tendences. Arī vienkāršāki apavi, piemēram, balerīnas un Mary Janes stila kurpes, ir šeit, lai paliktu.

 

Polo krekli

Tas ir pieticīga stila apģērba gabals, kas vēstī Country Club noskaņu. Šis vienkāršais priekšmets garderobē šosezon ir piemērots pilnīgi visam, sākot ar vīriešu šortiem, mikro-mini svārkiem ar volāniem, kleitām ar zelta brokātiem un beidzot ar pludmales modes aksesuāriem, piemēram, gumijas čībām un pludmales dvieļiem. Kur slēpjas šīs viegli nepiespiestās burvības atslēga? – Neaizmirstiet nedaudz sajaukt matus, jo pozētāji neatstāj labu iespaidu.

 

Iedvesmojoties no pagājušā gadsimta 90. gadiem

Sieviešu garderobē atgriežas 90. gadu stils.

Mainoties apstākļiem pasaulē, drosmīgas krāsas un lieli logotipi iziet no modes. Atgriežas diskrēts šiks. Stilā vērojams līdzsvarots minimālisms. Atrodiet savus brūnos zīmuļsvārkus, pelēkās bikses, apjomīgās žaketes, baltos kreklus un boyfriend stila bikses!

 

Šorti

Šorti. Vienkāršs apģērba gabals, kas neļaus pārkarst karstā vasaras dienā. Ideāls audums valkāšanai ikdienā neformālā stilā neatkarīgi no tā, vai tas būtu mājās, pludmales promenādē vai pastaigājoties pa pilsētu. Ņemot vērā šīs sezonas tendences, nav grūti pieskaņot melnus vai baltus šortus ar plašu priekšmetu klāstu no jūsu garderobes.

 

Bikses ar augstu jostasvietu

Bikses ar augstu jostasvietu tagad atkal ir modē. Tās nodrošina ikonisku siluetu, radot ilūziju par vēl garākām kājām. Jo augstāks viduklis, jo labāk! Džonatans Andersons, izcilais modes dizainers, uzmanības centrā izvirzīja tik augstas bikses, ka, lai tās noturētu vietā, tajās bija iestrādāta korsete, kas atradās zem krūškurvja.

 

Izgatavots ar rokām

Apģērbi, kas izskatās kā ar rokām darināti, ir populārāki nekā jebkad agrāk. Šī tendence, kas izplatījusies rokdarbu grupās un guvusi popularitāti tādās sociālo mediju platformās kā YouTube un TikTok, tagad ir sasniegusi modes skatuvi. Goda vietā ir krekli, kleitas, bikses, kas darināti gaisīgā tamborēšanas tehnikā, vai gatavie apģērbi, kas bagātīgi dekorēti ar izšuvumiem.

Rokdarbi var būt arī netradicionāli, piemēram, kombinējot no ādas izgrieztus elementus ar lāzergriezēju un darinot no tiem apģērbu.

Paceliet savu tamborēšanas vai adīšanas projektu nākamajā līmenī!

 

Sajūtiet rožu smaržu!

Gaisā virmo romantika ar rožveidīgo un citu ziedu motīviem. No spilgti sarkaniem līdz pašiem maigākajiem pasteļsārtiem. Romantiskā mode šajā pavasarī un vasarā vērojama, sākot no rožu raksta, ziedpumpura veidola un puķainiem motīviem līdz ziedu aplikācijām. Šī tendence ir viena no raksturīgākajām šajā pavasara un vasaras sezonā, jo tajā var atrast plašāko krāsu gammu.

 

Caurspīdīgi svārki

Pēc vairāku sezonu caurspīdīgajām un viļņojošajām kleitām, kā arī apakšveļas iedvesmotām detaļām caurspīdīgie svārki ieņem savu vietu uzmanības centrā. Šādi svārki, piesardzīgi pārbaudot atturīgā stila robežas, šosezon ieņem drošu vietu gan dienas, gan nakts garderobē. Lai piešķirtu sievišķību, zīmuļsvārkiem var pievienot svīteri ar apaļu kakla griezumu un rokassomu ar rokturiem.

Ja jūtat, ka jums tas viss nav gluži piemērots, caurspīdīgās drēbes varat nēsāt vairākās kārtās, virsū uzvelkot jaku un pievienojot platu jostu.

 

Baltais troksnis

Vai esat dzirdējis par brūno, rozā vai balto troksni? Tas ir skaņas signāls, kas pārraida informāciju katrā dzirdamā spektra frekvencē, radot skaņu, kas atgādina maigi plūstošas televizora skaņas, svilpojošu tvaiku un klusu radio čaukstoņu, tādējādi radot nomierinošu un iemidzinošu fona troksni. Bet kas notiek tagad – modē nācis baltais troksnis?

Jā, taisnība. Baltais troksnis tagad ir vizualizējies arī apģērbu modē. Tā ampluā ir gana plašs, sākot no ļoti smalkiem, plūstošiem audumiem līdz izšūtiem, blīvi apstrādātiem un izsmalcinātiem dizainiem. Tas ir īsts pavērsiens salīdzinājumā ar to, kas agrāk bija vērojams pavasara modes orbītā. Eiforiskās krāsas un maigie pasteļtoņi ir novecojuši, un maigas baltas gulbju silueta kleitas nu ir atkal modē.

 

Metālisks

Metāliski audumi, vizuļi un tamlīdzīgi metāliski elementi ir kaut kas tāds, kas, šķiet, nepamet modes tendenču orbītu. Esiet drosmīgs un valkājiet apģērbus no šādiem spīdīgajiem un zaigojošajiem audumiem! Uzdrošinieties izskatīties pēc zeltītas, sudrabotas vai bronzā lietas statujas, jo šis sirreālais tēls liks galvai sagriezties.

Fliteri var būt nedaudz atturīgāks variants, taču tie joprojām piešķir dzirksti un eleganci. Ienesiet telpā mirdzumu, valkājot tērpus ar fliteriem!

 

Flapper kleita mūsdienīgā stilā

Skaistie pagājušā gadsimta 20. gadi. Tad sieviešu kārtas skatuves izpildītāju vidū modē nāca flapper kleitas, atkailinātas potītes un īss matu sakārtojums.

Skaistie apģērba gabali, kas staro un mirdz, ar šim stilam raksturīgajām bārkstīm atkal sāk parādīties uz modes skatuvēm. Pagājušā gadsimta 20. gados modernais flapper tērps tolaik demonstrēja pretgājienu līdzšinējai sieviešu modes tendencei, izceļot puiciskāku figūru un veidojot stūraināku siluetu. Tiesa gan, tagad mēs to asociējam ar 20. gadiem raksturīgo vispārējo stilu, tomēr flapper pārstāvēja tikai vienu modes tendenci un nepavisam nebija tik plaši izplatīts stils, kā varētu domāt.

Tagad tas ir atgriezies jaunā veidolā. Zema jostasvieta, bārkstis, mirdzums un glamūrs. Šim stilam vērojamas arī pieticīgākas versijas bez spīdumiem un zaigojuma, kur galvenā dekorācija ir tam raksturīgās bārkstis. Pašreizējā šī stila interpretācija ietver arī tā dažādās variācijas. Daži kostīmi ir pieguloši un stingrāki, daži palikuši uzticīgi vēsturei un saglabā platākas formas, veidojot taisnstūrveida siluetu, daži ir krāsaināki, ietverot zilos un sarkanos toņus.