Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

LIELAIS AUDUMU HOROSKOPS 2024. GADAM NO VEIKALA ABAKHAN

LIELAIS AUDUMU HOROSKOPS 2024. GADAM NO VEIKALA ABAKHAN
2024. gada 9. janvāris 51 skatījumi

LIELAIS AUDUMU HOROSKOPS 2024. GADAM NO VEIKALA ABAKHAN

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

2024. gads nesīs daudz pārmaiņu un kustību. Jūsu projekti uzplauks, pateicoties dinamiska zīda un bagātīga raksta kombinācijai. Ļaujiet saviem darbiem atspoguļot jūsu drosmīgo garu!

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Aunam: raibs zīds

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsi, 2024. gads aicinās jūs atklāt jaunas faktūras un modeļus. Izvēlieties mīkstus, nomierinošus kokvilnas vai lina audumus maigos toņos! Šogad jūsu radošie centieni uzplauks projektos, kas apvieno praktiskumu un modernas tendences.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Vērsim: rakstains lina audums

Dvīņi (no 21. maija līdz 20. jūnijam)

Daudzpusīgie Dvīņi, ļaujiet jūsu radošumam 2024. gadā izvirzīties priekšplānā! Rotaļājieties ar vieglu šifonu, kas izstaro dinamiskas krāsas un drosmīgus rakstus! Pieņemiet daudzveidības izaicinājumu un ļaujiet saviem projektiem pastāstīt dažādus stāstus, kas padara jūs unikālu!

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Dvīņiem: šifona audums

Vēzis (no 21. jūnija līdz 22. jūlijam)

2024. gads Vēzim atnesīs komforta un nostalģijas vilni. Gada tēma ir rokdarbi no mīkstas trikotāžas vai plīša audumiem nomierinošos pasteļtoņos vai ar smalkiem ziedu rakstiem. Jūsu radošumā slēpjas omulīgs patvērums gan jums, gan citiem.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Vēzim: mākslīgā kažokāda

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvas, 2024. gadā jūs esat uzmanības centrā un vēlaties ekstravaganci. Grezns satīns vai samts karaliskās krāsās ar drosmīgiem rakstiem ir jūsu izvēle. Ļaujiet saviem radošajiem projektiem spīdēt tikpat spilgti kā jūsu harismātiskā personība!

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Lauvai: spīdīgs samts

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

2024. gadā, Jaunava, novirziet savu rūpīgo dabu mūžīgā elegancē! Strādājiet ar skarbo un vienlaikus daudzpusīgo lina audumu klasiskās krāsās vai izmantojiet klasiskus piegriezumus! Jūsu darbi atspoguļos gan precizitāti, gan noteiktu stilu.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Jaunavai: lina audums

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim):

Svari, 2024. gads veicinās skaistuma un grācijas līdzsvaru. Zīdaini audumi, kas izrotāti ar smalkām ziedu apdrukām maigos pasteļtoņos, šogad būs jūsu raksturīgākā izvēle. Ļaujiet estētiskajam līdzsvaram atbalsoties jūsu darbos!

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Svariem: mākslīgais zīds

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim):

Skorpion, 2024. gads aicinās jūs uz noslēpumu un kārdinājumu pasauli. Bagātīgā un tumšā samta audumu klāstā ieraugiet noslēpumainus toņus un sarežģītus rakstus! Jūsu projekti izstaros neatvairāmu šarmu un piesaistīs uzmanību.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Skorpionam: samts

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim):

Strēlniek, 2024. gadā jūs gaida piedzīvojumi! Viegli un spilgti audumi, piemēram, viskoze vai šifons, ar drosmīgiem un atraktīviem rakstiem ir piemēroti piedzīvojumiem. Ļaujiet jūsu brīvajam garam atspoguļoties savos radošajos darbos!

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Strēlniekam: raiba viskoze

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim):

2024. gads uzsvērs Mežāža nezūdošo eleganci. Nākamajam projektam izvēlieties stingru un klasisku vilnas audumu neitrālos toņos vai ar allaž moderniem rakstiem! Jūsu projekti izturēs laika pārbaudi, atspoguļojot gan praktiskumu, gan klasisku pieskārienu.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Mežāzim: vilnas audums

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim):

2024. gads aicina atklāt neparasto. Apsveriet futūristiskus audumus ar metālisku spīdumu vai abstraktiem rakstiem piesātinātās krāsās! Jūsu radošie darbi liecinās par jūsu unikālo un izgudrojošo garu.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Ūdensvīram: audumi ar fliteriem

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam):

Fantāzijām bagātās Zivis, ļaujiet 2024. gadam jūsu projektos ienest maģisku burvību! Plūstošs šifons vai mīkstas mežģīnes ūdens strūklas toņos un smalki, okeāna iedvesmoti raksti atdzīvinās jūsu radošās vīzijas.

Ieteikums auduma izvēlei 2024. gadā Zivīm: mežģīņu audums