Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Kādu audumu izvēlēties?

Kādu audumu izvēlēties?
2023. gada 15. marts 39 skatījumi

Kādu audumu izvēlēties?

Aizkaru nomaiņa ir lielisks veids, kā savam mājoklim piešķirt svaigas nianses. Savdabīga dizaina aizkari ir ļoti pateicīgs materiāls, lai efektīgi mainītu telpas izskatu.

Aizkaru audumi interjeru var mainīt ļoti būtiski. Varat uzlabot privātuma sajūtu, paslēpt gaismu, izveidot telpas fokusa punktu vai vizuāli mainīt telpas proporcijas.

Pastāv daudz dažādu audumu un katram ir savas īpašības. Zemāk ir saraksts, kas varētu atvieglot auduma izvēli.

Kokvilnas audumi

Kokvilnas audums ir piemērots aizkariem, ja vēlaties izmantot dabiskās šķiedras. Materiāls ir viegli kopjams – tas iztur mazgāšanu veļasmašīnā un gludināšanu ar karstu temperatūru. Kokvilnas auduma trūkums ir burzīgums. Kokvilnas audumam var būt daudz dažādu faktūru un rakstu.

Kokvilnas audumu kategorijā atrodami arī lina audumi, izšūti audumi un dažādi audumi ar rakstiem, kas piemēroti bērnu istabām.

Dekoratīvie audumi

Dekoratīvo audumu sastāvs parasti ir poliesters, taču tiem ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar dabiskajiem analogiem (piemēram, lētāki). Dekoratīvais audums ir laba izvēle, ja vēlaties interjera dizainā ienest dažādas faktūras un rakstus.

Dekoratīvo audumu klāstā var atrast arī samta audumus, spīdīgus audumus un audumus ar žakarda rakstu.

Tilla aizkari

Tills ir caurspīdīgs audums, kas izskatās kā tīkliņš. Tas ir ļoti viegls un gaisīgs, tāpēc tā ir laba izvēle aizkariem, ja logu priekšā vēlaties audumu, kas laiž cauri gaismu.

Tilla aizkari pieejami dažādos rakstos, auduma augšējā malā iestrādāts tunelis aizkaru stangai.

Aizkaru markizets

Aizkaru markizets ir caurspīdīgs viegls audums, kas lieliski piemērots vasaras un dienas aizkariem. To var izmantot, lai radītu slāņveida efektu un mājoklim piešķirtu siltu noskaņu.

Aizkaru markizeti pieejami dažādās krāsās un rakstos, tādēļ varēsiet viegli atrast to, kas atbilst tieši jūsu interjeram!

Aptumšojošie aizkari

Aptumšojošie aizkari ir lieliska izvēle tiem, kuri vēlas, lai vasarā mājoklis būtu vēss un ziemā silts. Tie ir lieliski piemēroti cilvēkiem, kuriem tīk privātums vai kuriem nepieciešama pilnīga tumsa, lai labāk izgulētos.

Pareizai aizkaru auduma izvēlei ir svarīga nozīme, lai mājās panāktu vienotu vizuālo tēmu. Ja iekārtojat telpu, kurā ir daudz dabiskās gaismas, izvēlieties kaut ko vieglu un gaisīgu, piemēram, tilla aizkarus vai aizkaru markizetus. Aizkari piešķirs jūsu telpai krāsu, tekstūru un rakstu, radot skaistu fonu jebkurai jūsu mājas telpai. Tie var arī palīdzēt jums kontrolēt, cik daudz gaismas iekļūst telpā vai bloķēt ārējos trokšņus, turklāt tos var ļoti viegli uzstādīt!