Pirkumam, kas pārsniedz 50 € - piegāde bez maksas!

Pirkumam, kas pārsniedz 50 € - piegāde bez maksas!

Dažādi aizkaru veidi

Dažādi aizkaru veidi
2023. gada 10. marts 78 skatījumi

Dažādi aizkaru veidi

Ja meklējat aizkarus, kas labi iederas jūsu mājās, esat nonācis īstajā vietā! Turklāt neatkarīgi no tā, vai jums ir telpa, kuru nepieciešams nošķirt no ārpasaules vai kurai vajag piešķirt greznu noskaņu un papildu krāsas. Pastāv daudz dažādu aizkaru veidu, bet mēs atvērsim logu uz populārākajiem:

Rullo žalūzijas

Rullo žalūzijas ir lieliskas ar to, ka jūs varat kontrolēt gaismas daudzumu telpā tā, kā paši vēlaties. Rullo žalūzijas var izgatavot no daudz dažādiem materiāliem. Īpaši populāras tās ir Skandināvijas valstīs. Parasti tām priekšā tiek likti arī caurspīdīgi aizkaru markizeti vai tilla aizkari.

Romiešu aizkari

Romiešu aizkari ir paneļveida aizkari, kurus dažādos veidos var piekārt pie griestiem. Tos var izgatavoti no jebkura veida auduma, bet visbiežāk tie pieejami no kokvilnas vai lina auduma. Romiešu aizkariem bieži ir ieloces, kas nodrošina vienmērīgi kritumu.

Japāņu aizkari

Japāņu aizkari tiek izgatavoti no zīda, tiem ir augsta kvalitāte, ļoti pievilcīga krāsa un tekstūra. Tie ir skaisti, taču arī ļoti dārgi un nav īpaši viegli kopjami.

Japāņu aizkari lieliski piemēroti svinīgiem gadījumiem, piemēram, kāzām vai dzimšanas dienas svinībām, jo tie, piekārti pie sienām vai logiem, telpā ienes īstu greznumu.

Makramē aizkari

Makramē aizkari tiek izgatavoti ar rokām. Tie top no kaņepēm, kokvilnas, džutas un lina. Makramē aizkarus var izmantot guļamistabā, viesistabā un virtuvē, kā arī vannasistabā, ja telpai vēlaties piešķirt dabiskāku niansi. Makramē aizkarus var viegli izgatavot arī pats!

Drapētie aizkari

Drapētie aizkari parasti top no zīda vai satīna, un tos bieži izmanto svinīgās telpās. Atkarībā no jūsu izvēles tos var izgatavot no viena vai vairākiem paneļiem.

Sānu aizkari un tilla aizkari

Šāda kombinācija ir klasiska un ērta. Tilla aizkari vai aizkaru markizeti gaismu padara maigāku, tajā pašā laikā ļaujot tai ieplūst telpā, tādēļ dienas laikā aizkari nav jāatvelk no loga. Caurspīdīgos aizkarus var kombinēt ar rullo vai horizontālajām žalūzijām, kā arī sānu aizkariem.

Nāciet uz audumu veikalu un izvēlieties sev piemērotāko variantu! Mums ir dažādu veidu aizkaru audumi jebkurai gaumei. Varat izvēlēties sev tīkamākās krāsas un izmērus!