Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Mums ir dzimšanas diena! Atlaides līdz -70% visos Abakhan veikalos un interneta veikalā.

Modes apskats 2023. gada rudens-ziema

Modes apskats 2023. gada rudens-ziema
2023. gada 21. septembris 453 skatījumi

Modes apskats 2023. gada rudens-ziema

 

Dumpinieciskais tartāns

Tartāns atkal ieņēmis savu vietu modes arēnā, taču šoreiz tas mirdz ar drosmīgu un košu krāsu paleti! Šī tartāna dizainu raksturo dumpiniecisks gars, tajā atainojas klasisks raksts, kas piešķir tam jaunu elpu un enerģisku izskatu. Tartānu ballīte, kur katrai svītrai vēstījams savs stāsts un katrs valkātājs ir kā modes pasaules rokzvaigzne, var sākties!

 

Smalks mežģīņu darbs

Mežģīnes atgriezušās modes pasaulē, taču šosezon tās ir kā slepens ierocis – melnas, noslēpumainas un pavedinošu detaļu pilnas. Ja mežģīnes varētu runāt, tās noteikti pačukstētu jums savus modes noslēpumus!

 

 

Melns un balts

Melns un balts ir kā maģisks modes duets, kas apvieno eleganci un kontrastu perfektā dejā. Šīs divas krāsas ir šīs sezonas modes pasaules superkomanda, liekot jums izskatīties kā modes iluzionistam!

 

Dubultais džinss

Džinss atgriezies dubultā daudzumā! Dubultais džinss ir svaiga gaisa malks modes pasaulē, tas liek mums visiem vēlēties vairāk džinsa. Bikses, kleitas, žaketes – ļaujieties iedvesmai, bet neaizmirstiet dubulto džinsu noteikumu – piemeklējiet līdzīgus toņus!

 

Bēšs visos iespējamos toņos

Bēšs ir kā modes pasaules šokolādes veikals – tajā vienmēr var atrast ko saldu un kārdinošu! Šajā tendencē bēšas nokrāsas var piemeklēt katrai gaumei – no pludmales smilšu toņa līdz pralinē toņiem. Dabiski elegants, bet nekad nav garlaicīgs!

 

Spalvas

Spalvas ir vieglas, gaisīgas un pilnīgi noteikti modē – gan dienā, gan naktī! Spalvas piešķir tērpam eleganci un greznību, padarot katru apģērba gabalu īpašu.

Punktiņi

Laipni lūdzam modes laika mašīnā, kas mūs atgriež pagātnē, kad valdīja punktains raksts! Pagājušā gadsimta 50. gados raksturīgie punktainie raksti atgriezušies, taču tagad tie ir modes pasaules centrā. Punktiņi atgriež mūžīgo sievišķību un šarmu.

 

Lielas šalles

Šoruden par aukstumu nav jāuztraucas! Segas izmēra, īpaši garas pašadītas vai apģērba tonim pieskaņotas šalles ir lielisks mēteļu un vakarkleitu pavadonis. Lielas šalles piedāvā daudzpusīgu un siltu stila risinājumu.

 

Ziemas dārzs ar ziedu rakstiem

Ziedu raksti pārceļas no vasaras uz jauno sezonu un ienes krāsu vētru pat vispelēkākajās ziemas dienās! Šosezon ziedu raksti ar vieglu gotisku pieskārienu rotā modes skatuves, šie raksti ziemas garderobei piešķirs krāsu un dzīvību.

 

Mirdzumu un dzirksti ienesošais metāls

Nākamo Ziemassvētku balles kleitu noteikti iesakām darināt no metāliska auduma – turklāt arī spīdīga! Spoži metāliski raksti, vizuļi un spīdumi – tas viss radīts, lai arī jūs mirdzētu kā zvaigzne debesīs.