Pirkumam, kas pārsniedz 50 € - piegāde bez maksas!

Pirkumam, kas pārsniedz 50 € - piegāde bez maksas!

Meistarošana kopā ar bērniem!

Meistarošana kopā ar bērniem!
2023. gada 16. jūnijs 73 skatījumi

Meistarošana kopā ar bērniem!

Vasara ir lieliski piemērota laika pavadīšanai ar bērniem un kopīgiem rokdarbiem. Tas ir jautrs laika pavadīšanas veids, kas palīdz attīstīt bērnu radošumu un roku iemaņas. Piedāvājam dažas idejas, ko varētu realizēt kopā ar bērniem:

Kudumine ja heegeldamine

Adīšana un tamborēšana: adīšana un tamborēšana ir lieliska nodarbe, kas attīsta pacietību un precizitāti. Bērniem varētu piedāvāt vienkāršus adīšanas vai tamborēšanas projektus, piemēram, galvas lentes, šallītes un interesantas rotaļlietas.

Dzija

Mänguasjade riided

Apģērbu šūšana rotaļlietām: ja jums patīt šūšana, varat kopā ar bērniem sašūt interesantu apģērbu iemīļotajām rotaļlietām. Ļaujiet bērniem izvēlēties audumus un dizainu leļļu vai mīksto rotaļu dzīvnieku apģērbam.

Triigitavad motiivid

Apģērba dekorēšana ar uzšuvēm, lentītēm un mežģīnēm: ļaujiet vaļu bērnu fantāzijai un izdomai, piedāvājot izdekorēt vecus T-kreklus, somas vai citus apģērbus ar krāsainām uzšuvēm, lentītēm, mežģīnēm vai tekstila krāsām. Tas dos viņiem iespēju izpaust savu individualitāti un stilu.

Ehete tegemine

Rotu pagatavošana: bērniem ļoti patīk valkāt rotas, un to izgatavošana lieliski palīdz attīstīt bērnu radošumu un izdomu. Pamēģiniet kopīgi izgatavot rotas no pērlītēm vai lentītēm, draugu lentītes vai pat rokassprādzes.

Paberikäsitöö

Darbošanās ar papīru: darbošanās ar papīru vienmēr ir aizraujoša un daudzveidīga. Bērni var izgatavot kartītes, izgriezt un locīt no papīra dažādas figūriņas, izgatavot papīra ziedus vai pat dienasgrāmatu, kurā apkopot savas domas un zīmējumus.

tikkimine

Izšūšana: izšūšana ir nomierinoša un radoša nodarbe, kas attīsta roku un redzes koordināciju un radošumu. Bērniem var piedāvāt izmēģināt vienkāršus izšūšanas projektus, piemēram, izšūt uz apģērba savus iniciāļus vai nelielus ornamentus, vai pat nelielas glezniņas.

viltimine

Filcēšana: filcēšana ir aizraujoša nodarbe, kur no vilnas un dzijas tiek veidoti dažādi priekšmeti. Bērniem var piedāvāt izmēģināt filcēšanu ar adatu vai slapjo filcēšanu, ar kuras palīdzību var veidot mīkstās rotaļlietas vai dekorus.

käsitöökomplektid lastele

Rokdarbu komplekts bērniem: ja vēlaties atvieglot sagatavošanos darbam, varat iegādāties speciāli bērniem paredzētus rokdarbu komplektus, kuriem ir pievienotas instrukcijas un visi projektam nepieciešamie materiāli. Komplektos var būt iekļauti interesanti konstruktori, materiāli krāsošanai un projektiem skrāpēšanas tehnikā, kā arī citu radošo ideju realizēšanai vajadzīgie materiāli.

Izvēlieties bērna interesēm un vecumam atbilstošu nodarbi. Pārliecinieties, vai nodarbe ir bērnam piemērota, un dodiet viņam iespēju pašam piedāvāt savas idejas un izpaust radošo domu. Ir svarīgi pavadīt laiku kopā ar bērnu un mudināt viņu atklāt un paust savu radošumu.